LastPass Authenticator

Még nem használsz “túefát” (2. lépcsős hitelesítés)? Biztonságod érdekében hamar el kéne kezdened 😉 Ez a legjobb app hozzá.

Play store link

LastPass Password Manager

Megtiszteltetés számomra, hogy a piac legjobb password manager-ének Androidos kliensében komoly részem van. Tudtad, hogy ez weboldalakban és akár más appokban is képes kitölteni a jó bonyolult, generált és egyedi jelszavaidat?

Play store link

Breaks – Egészségesen az irodában

Eredetileg csak saját célra szántam, aztán mások unszolására kiadtam a Play Store-ban is. Ez az appom figyelmeztet ha itt az ideje szünetet tartanod az irodában, sétálnod egyet vagy innod valamit. Természetesen nem kell kézzel adminisztrálnod, hogy mozogtál. Az alkalmazás magától felismeri azt a mobilod szenzorainak figyelése által. A Pro verzióban lehetőséged van a napi folyadékbeviteled is követni. Tudtad, hogy a legtöbb ember nem iszik eleget a munkahelyén!?

Play store link

Positive News Reader

A legfrissebb hobbi-projektem. Eredetileg saját használatra terveztem, de aztán végül úgy döntöttem kiadom hivatalosan is, hátha hasznosak lesznek mások számára is a benne lévő szűrési funkciók.

Play store link

LogMeIn

Jelenleg ezen dolgozom főállásban. Az egyik legjobb távelérést biztosító alkalmazás.

Play store link

m1f1

F1 rajongó vagy? Akkor tölsd le ezt az alkalmazást: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsters.forma1

Ez az alkalmazás egy általam fejlesztett, tartalomfejlesztők által konfigurálható, online tartalmat letöltő alkalamzás-motorra épül.

Mobil ANPR

Automatic Number Plate Recognition, vagyis automatikus rendszámfelismerés mobil eszközökre. Az általunk fejlesztett modullal egyszerűen kiegészítheti Android, iOS vagy Windows Phone alkalmazását rendszámfelismerő képességgel. Egyszerűen csak át kell adni a kameraképet a library-nek és az String-ként visszaadja a felismert rendszámot. Lehet ez ennél egyszerűbb? További információkért, limitált próba verzióért és licenszeléssel kapcsolatos információkért kérem írjon az info@mobile-apis.com címre.

Liligo

Ez a repjegy-kereső az eddigi talán legbonyolultabb és leghasznosabb munkám. Ne utazz anélkül, hogy ki ne próbálnád: https://market.android.com/details?id=com.liligo.hu.android

Traffic Club

Ez egy teljesen ingyenes, mobiltelefonról használható, rendkívül egyszerű, anonim (még regisztrációt sem igénylő) közösségi információs rendszer, mely elsősorban a mindennapi, közúti forgalmat akadályozó eseményekre (pl. balesetre, dugóra, lezárásra, traffipaxra) vonatkozó üzenetküldést teszi lehetővé a felhasználók között.
Az alkalmazás jelenleg Android és iPhone platforma érhető el, de hamarosan jönnek (sorrendben) a Java/Symbian, BlackBerry változatok. Bővebb információ, letöltés: http://www.nemveszhetel.hu/trafficclub

SPOX

Ez egy mobil kliens a SPOX.com, az ismert német sport portál számára. Főbb jellemzők:

  • Friss sporthírek
  • Diashow-k
  • Videók
  • Élő közvetítések és gól-riasztás
  • Látványos, díjnyertes felhasználói kezelőfelület
  • Támogatja a futás közben történő képernyőelforgatást

(more…)

Compare cell phone plans and deals | Thanks to Best CD Rates, Conveyancing in London and Registry Software